Vrouwelijke voiceover in Salland

Voice-over & Stemacteur

Voice over vrouw in Salland Overijssel

Mocht je in Salland werkzaam zijn (Deventer, Wijhe, Zwolle) of bijvoorbeeld in Twente (Enschede, Hengelo, Almelo) of elders in Overijssel en je wilt graag werken met een lokale stem, dan kan dat! Mijn studio staat in Deventer, maar als voiceover vrouw werk ik inmiddels internationaal. Ik heb aardig wat klanten around the world. Zij maken dan een productie (webvideo, e-learning, of product) waar in meerdere talen een stem bij hoort. Ik verzorg dan de Nederlandse vrouwelijke stem. Heel leuk, want zo heb ik al regelmatig mijn Spaanse, Duitse en Engelse evenknie ontmoet. Dus dames met een zelfde soort stem als ik, maar dan in een andere taal! Vind ik leuk!

DEMO AANVRAGENBekijk Portfolio
Wil je mijn portfolio zien, kijk hier!Check mijn Portfolio