Voice-over met eigen Studio

Voice-over & Stemacteur

Studiofaciliteiten – Eigen Studio

In mijn eigen studio verzorg ik de meeste Voice-overs. Ik schat in dat ik zo’n 80% van mijn werk in mijn eigen studio opneem. Hierdoor kan ik snel kan leveren! En een korte levertijd (vaak al binnen 1 uur en anders wel binnen 24 uur), dat wil jij als videoproducent waarschijnlijk ook!

Demo aanvragenTarieven

Mijn Thuis Studio

Ik werk graag en veel in mijn eigen professionele studio. Doordat ik niet persé op locatie hoef te werken, kan ik veel opdrachten, als er spoed bij is, op ieder gewenst moment inspreken, ook ‘s avonds! Ik spreek het in en kan het daarna direct bewerken achter mijn computer. De lijnen zijn kort, waardoor ik jou snel je audiofiles kan leveren. Ik lever mijn klanten hun bestanden vaak aan met WeTransfer. Wel zo snel!  (Mijn studio bevindt zich in Deventer, Salland, Overijssel)

 • MicrofoonIk werk met een Audiotechnica 4047 SVSM microfoon
 • GeluidskaartIk gebruik een Audient iD4 geluidskaart
 • GeluidsdichtheidMijn studio is uiteraard geluidsvrij
 • cutting in filesIk lever je productie (e-learning bijvoorbeeld) in het aantal files dat jij nodig hebt
Contact

Externe studio

Uiteraard kom ik ook graag op locatie. Dit is voor sommige opdrachten gewoon het handigst. Bijvoorbeeld wanneer er gedubd / nagesynchroniseerd moet worden. Bij tekenfilms of gaming bijvoorbeeld. Of wanneer we met eerdere stemmen tegelijk werken: Voor bepaalde opdrachten is en blijft dit de beste aanpak. Bijvoorbeeld als er synchroon op beeld ingesproken moet worden, als met meerdere stemmen tegelijkertijd opgenomen moet worden Voor 1 klant vlieg ik elk jaar naar London, daar komen dan alle Europese stemmen, zodat elk geluid dezelfde studiosound heeft, deze klant heeft dat ook heel specifieke eisen als het gaat om geluidstechniek. Daarnaast zijn er projecten die heel specifieke regie nodig hebben, ook dan is het werken in een externe studio de beste optie. Ik ken inmiddels aardig wat studio’s en externe opname faciliteiten, dus ik help je gerust de juiste te vinden!

Contact

Welke producties?

Je kan mijn stem geluid voor vele producties inzetten. Hier een aantal opties:

 • Als stem in jouw corporate video (oftewel bedrijfsfilm)
 • De voice-over voor jouw e-learning, digitale leeromgeving, examinering
 • Als female voice voor de promotie van jouw product in een YouTube push promo
 • Commercials, Radio, TV en Web. (lokaal, regionaal en nationaal en uiteraard voor hard sell en soft sell,)
 • Audiotours
 • Nasynchronisatie & Dubbing
 • Voice Responce systemen / Voicemail / antwoordapparaat
 • En ga zo maar door!

Tarieven voor voice-over

Voor een lokale radiocommercial zijn de investeringskosten ca. € 75,- en voor een nationale tv reclame ca. € 600,-. En de rest? Dat zit er ergens tussenin. Dit hangt af van de lengte van de tekst (aantal woorden of minuten) en het media waar je het wilt gaan neer zetten. Oftewel, bel/mail/app me, en ik laat je weten wat voor jou de kosten zullen zijn. Uiteraard maak ik altijd kostenloos een custom demo voor je.

Contact

Mijn klanten

Voor welke producten en merken en klanten heb je dan zoal ingesproken? Nou, onder andere deze… maar dat zijn ze nog niet allemaal!

Google
Always
Blokker
BMW
KNVB
BlaBlaCar
Fabletics
Ikazia Ziekenhuis
Gemeente Amsterdam
Gemeente Utrecht
Human Capital Care

HEMA
KPN
Monuta
NS
Oral B
Intratuin
Mercure hotels
Radboud Universiteit
Kassatrainer
Online Academy
Radboud Ziekenhuis

Microsoft
PayPal
Rituals
Seahorse
Spotify
Randstad
Technische universiteit Delft
Vredestein
RTV Oost
Scouting Nederland
SKE

Nintendo Games
Toyota
Windows
Albelli
BAM
VvAA
AKEF
ArtEZ
GEAS
VNG Vereniging Nederlandse Gemeenten
VNO NCW

Riksja Travel
1inMelk
Black Rock Investor
Blom Opleidingen
Bookspot
Breinstijl
Bristol Myers Squibb
BSO
CZ zorgverzekeraar
Derako
DIAK
Diversey Care
OverUIT

Dorcas
Druk het nu
Edith Steijn Hogeschool
Eigen Kracht Centrale
Elkien
EvaQ
Excluton
Factor Werk
Festival de Beschaving
Fizr
FourCorners
Gasunie
Ortholie

Ticketswap
Geldfit
Hanze Hogeschool
Huisartenspost
Hupra ICT
Jong ondernemen
Junior Company
Kandoen
Martin Industries
Merkle
MetSingles
Mr AntiSnurk
Mupol

van Wijnen
Practicup
Scholing Dichtbij
Speedernet
Student Company
Survey Monkey
Tekenbeet
The Informary
van Lanschot
VATS
Vignet Gezonde School
Yarle
ZonMW

Op zoek naar de juiste voice-over? Vraag gratis een custom demo aan!DEMO AAVRAGEN