Contact

Voice-over & Stemacteur

Contact! Meer weten of een gratis custom demo aanvragen?

Bel of mail me, vul het contactformulier in, en neem contact met me op en ik reageer zo snel mogelijk!
(Doordat ik een eigen professionele studio heb, kan ik vaak al binnen 15 minuten een custom demo aanleveren!)

Je kan alleen tekstbestanden uploaden. Wil je video of audio sturen? Gebruik dan WeTransfer (info@voiceovernienke.nl)
Locatie

Deventer

Bereikbaarheid

Ma t/m vrij – 09:00 – 17:00 uur

Voiceover Vrouw in Overijssel, London and Around the World

Mijn studio staat in Deventer, maar ik werk Internationaal. Ja, internationaal. Voor een klant vlieg ik jaarlijks naar London, om daar met de andere dames de productupdates in alle talen in te spreken.

Met een groot aantal anderen klanten heb ik regelmatig bel sessies. We gebruiken dan Skype of Source Connect om met elkaar te communiceren. Vaak bellen dan meerder partijen in. En spreken we meerdere door elkaar. Een  Amerikaanse klant, die samenwerkt met een Spaans video Bureau, en een Nederlandse regisseur. Ik verzorg dan de stem en ben in dat geval Dutch Female Voice Over.

Ik heb aardig wat voiceover klanten around the world. Zij maken dan een productie (webvideo, e-learning, audiodescriptie of in een apparaat) waar in meerdere talen een stem onder hoort. Ik verzorg dan de Nederlandse vrouwelijke stem (Dutch Female Voice-Over). Heel leuk, want zo heb ik al regelmatig mijn Spaanse, Duitse en Engelse evenknie ontmoet. Dus dames met een zelfde soort stem als ik, maar dan in een andere taal! Vind ik erg leuk 😉

Dus neem gerust contact met me op voor een custom demo!

Volg mij op sociale media