Commercials Radio & TV

Voice-over & Stemacteur

Op zoek naar een vrouwelijk voice-over voor een radio of tv commercial?

Voor je Radio / TV commercial of internet promo heb je een voice-over nodig die zich snel inleeft in jouw product en doelgroep. Je wilt een sfeer neerzetten, je wilt mensen raken, en uiteindelijk wil je je product verkopen. Ik zet voor jou de juiste tone-of-voice neer en samen maken we er supergoede Radio, TV of Internet reclame van. Bekijk hier mijn portfolio of neem contact met mij op voor een custom demo. Uiteraard Gratis.

DEMO AAVRAGEN

Nienke zorgt er al geruime tijd voor dat onze instructievideo's en e-learning modules van professionele voice-over worden voorzien. Deze vallen goed in de smaak bij onze klanten en daar zijn we maar wat blij mee. Daarnaast is Nienke een prettige persoonlijkheid met wie communiceren makkelijk is. Afspraken worden altijd nagekomen en er wordt helder gecommuniceerd. Gewoon top!

Jelmer BrouwerSoftware Consultant - Implementatiebegeleider Konnect

Snelle reactie, goed meegedacht en top kwaliteit voice-overs, perfect op tijd geleverd. Fijn samenwerken zo!

Tinka DrosCommunicatie producer bij 123springplank

Regelmatig maak ik gebruik van Nienke als voice over stem, ik vind dat ze stem heeft die prettig in het gehoor ligt. Het is een vriendelijke stem die ook voor zakelijk en deskundig overkomt. Ik merk ook dat mijn klanten vaak voor haar kiezen.

René ReitzemaCurious creator crossmedia journeys

Nienke's high quality work, coupled with her speedy delivery and cheerful demeanor make her a delightful person to work with. I look forward to working with her again in the near future, for eLearning or other voice-over projects!

Allison LaMotteInternational Marketing & Community Manager at Articulate

Werken met Nienke bevalt ons zeer goed. Ze is onze nieuwe coach voor vele e-learing projecten met een plezierige stem; ook langer naar te luisteren. Daarbij werkt Nienke snel en heeft ze oor voor kwaliteit.

Eric JuttenCEO The Simulation Crew

Nienke heeft meerdere voice-over teksten ingesproken van videoproducties, die wij maakten voor één van onze klanten. Over haar frisse en energieke stem was onze klant meteen enthousiast. Daarbij komt dat het fijn is om met Nienke samen te werken en dat zij haar afspraken na komt. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!

Eileen PlatjouwZorgmarketeer

Nienke heeft de animatievideo die wij als Portretnet.NL voor de Eigen Kracht Centrale hebben gemaakt met recht een STEM gegeven! Ze wist als voice-over feilloos aan te sluiten bij onze doelgroep en bij de sfeer van de video, zelfs zonder deze al gezien te hebben. Nienke enkel en alleen neerzetten als voice-over is te beperkt, zij is een kunstenares met haar stembanden!

Rik DalhuizenCo-owner at Portretnet vof and Medical Media House
Op zoek naar de juiste voice-over? Vraag gratis een custom demo aan!DEMO AAVRAGEN