Voice-over & Stemacteur

Commercials Radio & TV

Op zoek naar een vrouwelijk voice-over voor een radio of tv commercial?

Voor je commercial of internet promo heb je een voice-over nodig die zich snel inleeft in jouw product en doelgroep. Je wilt een sfeer neerzetten, je wilt mensen raken, en uiteindelijk wil je je product verkopen. Ik zet voor jou de juiste tone-of-voice neer en samen maken we er supergoede Radio, TV of Internet reclame van. Bekijk hier mijn portfolio of neem contact met mij op voor een custom demo. Uiteraard Gratis.

Regelmatig maak ik gebruik van Nienke als voice over stem, ik vind dat ze stem heeft die prettig in het gehoor ligt. Het is een vriendelijke stem die ook voor zakelijk en deskundig overkomt. Ik merk ook dat mijn klanten vaak voor haar kiezen.

René Reitzema
Waarde creëren at Mediavisie Communicatiehuis

Werken met Nienke bevalt ons zeer goed. Ze is onze nieuwe coach met plezierige stem; ook langer naar te luisteren. Daarbij werkt Nienke snel en heeft ze oor voor kwaliteit.

Eric Jutten
CEO, The Simulation Crew

Nienke heeft de animatievideo die wij als Portretnet.NL voor de Eigen Kracht Centrale hebben gemaakt met recht een STEM gegeven! Ze wist als voice-over feilloos aan te sluiten bij onze doelgroep en bij de sfeer van de video, zelfs zonder deze al gezien te hebben. Nienke enkel en alleen neerzetten als voice-over is te beperkt, zij is een kunstenares met haar stembanden!

Rik Dalhuisen
Co-owner at Portretnet vof and Medical Media House
Op zoek naar de juiste voice-over? Vraag gratis een custom demo aan!DEMO AAVRAGEN