Voice Response inspreken

Voice-over & Stemacteur

Voice Response inspreken

Het lijkt zo makkelijk: zelf een professionele Voice Response inspreken. Maar voor wie het ooit gedaan heeft… Het klinkt meestal slechter als je het terug luistert, dan toen je het aan het inspreken was. Geloof me: Het inspreken van Voice Response systemen is een vak. Gun je bedrijf de professionaliteit waar je voor staat en download een paar goede meldteksten in de webshop, die door een echte telefoonstem zijn ingesproken!

Een standaard meldtekst nodig? Kijk eens in mijn webshop!Naar de meldteksten Webshop!
DEMO AANVRAGENBekijk Portfolio
DEMO AANVRAGEN

Bekijk mijn complete portfolio!

Ik doe meer dan meldteksten voor Voice Response. vraag me voor je promo’s, e-learning, you-tube pushers en al het andere dat een stem nodig heeft!

 

Vraag gratis een custom demo aan!

Je kan alleen tekstbestanden uploaden. Wil je video of audio sturen? Gebruik dan WeTransfer (info@voiceovernienke.nl)
Bekijk Portfolio
Een standaard meldtekst nodig? Kijk eens in mijn webshop!Naar de meldteksten Webshop!