Wie is voice-over NVH en f304?

Voice-over & Stemacteur

Voice-over Nienke op stemmensites

Als vrouwelijke voice-over sta ik soms als NVH of F304 op stemmensites vermeld. Een code om mij als stem aan te duiden. Dat vind ik prima, want ik werk ook graag met hen samen! Mocht jij liever rechtstreeks met mij werken, dan kan dat natuurlijk ook! Neem gerust contact met op!

Demo aanvragen
Codes voor voiceovers

Veel stemmenbanken en stemmenbureaus werken met vele stemmen samen. Sommige kiezen ervoor om alleen de voornamen van hun professionele stemmen op hun website te zetten. Anderen kiezen voor codes als NVH en f304. Ook sta ik op vele internationale websites, hier kiezen ze wel vaak voor de voornamen. Waarschijnlijk omdat ze daar zoveel mensen uit zoveel verschillende landen hebben staan. Nederland is natuurlijk wat kleiner. En als je dan alleen met voornamen werkt, met het idee om het toch wat anoniem te houden, dan lukt dat niet alleen. Want als je een beetje in de stemmenbusiness zit dan kom je de namen Beatrijs, Romy, Boet en Donna regelmatig tegen. Dus ik snap het wel, die codes 😉 Bertha 3, here comes NVH!