Wie is toch de stem van de Fabletics Commercials?

Voice-over & Stemacteur

Wie is toch die stem van Fabletics?

Dat ben ik dus!  Fabletics is een upcoming merk voor sportkleding, met de beste leggings ooit! Aldus de promo ;-). Voor Fabletics ben ik de stem voor de TV en radiocommercial die nu net gelanceerd is! Ik vind hem erg leuk, ook omdat ik als voice-over ineens ge-wel-dige billen heb!

DEMO AANVRAGEN

Serieuze voice-over stem ziekenhuis

Ook ben ik trots op de klussen waar het in mijn idee écht ergens om draait. Het leven en dan ook de minder leuke kanten daarvan. Ik heb een groot aantal explainers gedaan voor  ziekenhuizen, waaronder deze over borstkankerzorg voor het Groene Hart Ziekenhuis. Mooi werk

Voice-over webcommercials Monuta

Voor Monuta deed ik de web commercials, deze zijn op hun site en YouTube te vinden. Dat mijmerende vind ik mooi en ik vind het altijd gaaf om echt in een personage te kunnen duiken, dat was hier ook de bedoeling. Mijmeren en op je op de kijker richten. Dat kan dus!

Stem en steun zorgprofessionals (VvAA)

Voor het VvAA (verzekering voor Arts en Auto) verzorgde ik het soundlogo, de promotie video en alle social uitingen. Een mooie uitgebreide klus. Het is prettig om wat langer met een klant mee te kunnen lopen. Ik verzorgde voor bijvoorbeeld dit Soundlogo.

Spotify

Mocht je de gratis versie van Spotify hebben, dan hoor je me regelmatig voorbij komen met de tekst “Bekijk deze korte video en luister 30 minuten non-stop naar muziek”. En dat lieve kijkers, vind ik best wel leuk!

Bekijk mijn complete portfolio!

Vraag gratis een custom demo aan!

Je kan alleen tekstbestanden uploaden. Wil je video of audio sturen? Gebruik dan WeTransfer (info@voiceovernienke.nl)