Voice-over & Stemacteur

Wie is toch de stem van Spotify?

Wie is toch die stem van Spotify?

Dat ben ik dus! Mocht je de gratis versie van Spotify hebben, dan hoor je me regelmatig voorbij komen met de tekst “Bekijk deze korte video en luister 30 minuten non-stop naar muziek”.

Klik om cookies te accepteren deze inhoud te activeren

DEMO AANVRAGEN

Klik om cookies te accepteren deze inhoud te activeren

Serieuze voice-over stem ziekenhuis

Ik ben ook trots op mijn meer serieuze klussen: Ik heb een groot aantal uitlegvideo’s gedaan voor  ziekenhuizen, waaronder deze.

Klik om cookies te accepteren deze inhoud te activeren

Bekijk mijn complete portfolio!

Voice-over webcommercials Monuta

Voor Monuta deed ik de web commercials. Mijn vrienden herkennen mij dan eigenlijk niet in deze video en dat vind ik dan eigenlijk wel weer een compliment. Hier was het juist de bedoeling dat ik wat in mezelf mijmerde, en tegelijkertijd wel op de luisteraar gericht was.

Klik om cookies te accepteren deze inhoud te activeren

Vraag gratis een custom demo aan!

Stem en steun zorgprofessionals (VvAA)

Begin dit jaar heb ik mee gewerkt aan de lancering van VvAA, de stem en steun van zorgprofessionals. Ik verzorgde voor hen het soundlogo en de corporate video. Ik zit nu al hun social uitingen. Leuke samenwerking! Kijk hier bijvoorbeeld:

Klik om cookies te accepteren deze inhoud te activeren

Fabletics Sportkleding

Een upcoming merk voor sportkleding, met de beste leggings ooit! Aldus de promo ;-). Voor hen ben ik de stem voor de TV en radiocommercial die nu net gelanceerd is! Ik ben heel benieuwd wat jullie daar van gaan vinden! Hier istie de Fabletics TV, Radio en Web commercial:

Klik om cookies te accepteren deze inhoud te activeren