Wie is toch de stem van Spotify?

Voice-over & Stemacteur

Wie is toch die stem van Spotify?

Dat ben ik dus! Mocht je de gratis versie van Spotify hebben, dan hoor je me regelmatig voorbij komen met de tekst “Bekijk deze korte video en luister 30 minuten non-stop naar muziek”.

DEMO AANVRAGEN

Serieuze voice-over stem ziekenhuis

Ik ben ook trots op mijn meer serieuze klussen: Ik heb een groot aantal uitlegvideo’s gedaan voor  ziekenhuizen, waaronder deze.

Bekijk mijn complete portfolio!

Voice-over webcommercials Monuta

Voor Monuta deed ik de web commercials. Mijn vrienden herkennen mij niet echt in deze video en dat vind ik dan wel weer een compliment! Hier was het juist de bedoeling dat ik wat in mezelf mijmerde, en tegelijkertijd wel op de luisteraar gericht was.

Vraag gratis een custom demo aan!

Je kan alleen tekstbestanden uploaden. Wil je video of audio sturen? Gebruik dan WeTransfer (info@voiceovernienke.nl)

Stem en steun zorgprofessionals (VvAA)

Begin dit jaar heb ik mee gewerkt aan de lancering van VvAA, de stem en steun van zorgprofessionals. Ik verzorgde voor hen het soundlogo en de corporate video. Ik zit nu al hun social uitingen. Leuke samenwerking! Kijk hier bijvoorbeeld:

Fabletics Sportkleding

Een upcoming merk voor sportkleding, met de beste leggings ooit! Aldus de promo ;-). Voor hen ben ik de stem voor de TV en radiocommercial die nu net gelanceerd is! Ik ben heel benieuwd wat jullie daar van gaan vinden! Hier istie de Fabletics TV, Radio en Web commercial: