Edison Pop

Voice-over & Stemacteur

EdisonPop 2020

Dit was toch wel een erg gave klus! De VoiceOver mogen zijn van de EdisonPop en live het eindresultaat mogen bekijken! Joggingbroek uit en galajurk aan! 

Soms heb je een klus, waarvan je weet: dit is echt de slagroom op de taart! Zo eentje had ik er afgelopen maand. Voor de Edison Pop 2020 mocht ik de aankondigingen doen van de genomineerden! Erg cool: 12 categorieën (Pop, Rock, Nederlandstalig…) en elk 3 genomineerden.

En dit keer mocht ik ook het eindresultaat komen bekijken: Ik was uitgenodigd om te komen op dit verder besloten Muziekfeestje!

Wat een leukheid. In de rij bij de toiletten met Jacqueline Govaert en Maan en de krullenbol van Direct waar je tegen op botst op de trap. Leuk om een keer mee te maken, want ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb niet wekelijks zo’n feestje!

DEMO AANVRAGEN

Serieuze voice-over stem ziekenhuis

Ik ben ook trots op mijn meer serieuze klussen: Ik heb een groot aantal uitlegvideo’s gedaan voor  ziekenhuizen, waaronder deze.

Bekijk mijn complete portfolio!

Voice-over webcommercials Monuta

Voor Monuta deed ik de web commercials. Mijn vrienden herkennen mij dan eigenlijk niet in deze video en dat vind ik dan eigenlijk wel weer een compliment. Hier was het juist de bedoeling dat ik wat in mezelf mijmerde, en tegelijkertijd wel op de luisteraar gericht was.

Vraag gratis een custom demo aan!

Je kan alleen tekstbestanden uploaden. Wil je video of audio sturen? Gebruik dan WeTransfer (info@voiceovernienke.nl)

Stem en steun zorgprofessionals (VvAA)

Begin dit jaar heb ik mee gewerkt aan de lancering van VvAA, de stem en steun van zorgprofessionals. Ik verzorgde voor hen het soundlogo en de corporate video. Ik zit nu al hun social uitingen. Leuke samenwerking! Kijk hier bijvoorbeeld:

Fabletics Sportkleding

Een upcoming merk voor sportkleding, met de beste leggings ooit! Aldus de promo ;-). Voor hen ben ik de stem voor de TV en radiocommercial die nu net gelanceerd is! Ik ben heel benieuwd wat jullie daar van gaan vinden! Hier istie de Fabletics TV, Radio en Web commercial: