Voice-over & Stemacteur

Cookie beleid

Deze cookie verklaring werd voor het laatst bijgewerkt op 6 oktober 2018

1 Introductie

Onze website, https://voiceovernienke.nl (hierna: "de website") maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technieken. (Hierna geldt dat alle technieken voor het gemak "cookies" worden genoemd). Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld worden cookies geplaatst. In het onderstaande document informeren wij u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3 Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om een website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op de server, of op uw apparatuur.

4 Wat is een webbeacon?

Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

5 Toestemmen

Wanneer u onze website voor de eerste keer bezoekt, tonen wij u een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u op "Alle cookies" klikt, geeft u toestemming voor het gebruik van alle cookies en plug-ins zoals beschreven in het pop-upvenster en deze cookieverklaring. U kunt het gebruik van cookies via uw browser uitschakelen, maar het is mogelijk dat onze website niet meer naar behoren werkt.

6 Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden altijd op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens zullen omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene verordening gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

7 Cookies

7.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde delen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies maken wij het u gemakkelijker om onze website te bezoeken. Zo hoeft u bij een bezoek aan onze website niet steeds dezelfde informatie in te voeren en blijven de artikelen bijvoorbeeld in uw winkelwagentje tot u betaald hebt. Wij mogen deze cookies zonder uw toestemming plaatsen.

7.2 Analytische cookies

Wij gebruiken analytische cookies om de website-ervaring voor onze gebruikers te optimaliseren. Met deze analytische cookies krijgen we inzicht in het gebruik van onze website. Wij vragen uw toestemming voor het plaatsen van analytische cookies.

7.3 Advertentie cookies

We gebruiken geen advertentie cookies op deze site.

7.4 Social media knoppen

Op onze website gebruiken we geen social media buttons om pagina's te promoten of delen op sociale netwerken.

8 Geplaatste cookies

Google Analytics
Doel: Performance
Retentieperiode Van sessies tot 2 jaar
Beschrijving: Wij maken gebruik van Google Analytics, een webanalysedienst van Google. Google Analytics maakt gebruik van cookies waarmee we het gebruik van onze website kunnen analyseren en rapporten over de website-activiteit en internetgebruik kunnen samenstellen.
Gebruikte namen Delen
_ga, _gid, _gat, _gaexp, _utm, __utmc, UTMD_, __utmv, __utmz, _gat_gtag_UA_ID https://policies.google.com/privacy
Google Fonts
Doel:
Retentieperiode
Beschrijving:
Gebruikte namen Delen
https://policies.google.com/privacy

9 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonlijke gegevens nodig zijn, wat er met uw gegevens gebeurt, en hoe lang ze worden bewaard.
  • Inzagerecht: U hebt recht op inzage van uw persoonlijke gegevens die bij ons bekend zijn.
  • Recht op rectificatie: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te laten verwijderen of blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, hebt u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht om uw gegevens door te geven: u hebt het recht om al uw persoonsgegevens op te vragen bij de verantwoordelijke voor de verwerking en deze volledig door te geven aan een andere verantwoordelijke voor de verwerking.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij voldoen hieraan, tenzij er gegronde redenen zijn voor verwerking.
Om deze rechten uit te kunnen oefenen kunt u contact met ons opnemen. Zie hiervoor de contactgegevens onder aan deze cookieverklaring. Heeft u een klacht over hoe we met uw gegevens omgaan, dan horen wij dit graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder (de Autoriteit Persoonsgegevens)

10 Cookies in-/uitschakelen en verwijderen

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de help-functie van uw browser. Of u kunt uw voorkeuren op de volgende pagina aangeven: www.youronlinechoices.eu/nl/uw-advertentie-voorkeuren.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

11 Contactgegevens

Voor vragen en/of opmerkingen over ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via de volgende contactgegevens:

Voice Over Nienke
Voortmansweg 47
7523 CW Enschede
Nederland
Website: https://voiceovernienke.nl
Email: info@voiceovernienke.nl
Telefoon: 0646428075

Trek cookie toestemming in