Voice-over & Stemacteur

Bedrijfsvideo | Corporate video

Je wilt een bedrijfsvideo met een passende voice-over.

Een stem die serieus overkomt, maar wel met flair en enthousiasme. Jullie zijn immers ook een serieuze business, maar een beetje pret hoort er ook bij! Je hebt een stem nodig die uitstraalt wat jij wilt dat je bedrijf uitstraalt.  Soms is dat gezelligheid, soms duidelijkheid. een corporate video moet soms juist zakelijk overkomen of juist betrokkenheid uitstralen. Bekijk hier een aantal bedrijfsvideo’s die ik de afgelopen jaren heb ingesproken en beluister of mijn geluid past in jouw promotiefilm.

Regelmatig maak ik gebruik van Nienke als voice over stem, ik vind dat ze stem heeft die prettig in het gehoor ligt. Het is een vriendelijke stem die ook voor zakelijk en deskundig overkomt. Ik merk ook dat mijn klanten vaak voor haar kiezen.

René Reitzema
Waarde creëren at Mediavisie Communicatiehuis

Werken met Nienke bevalt ons zeer goed. Ze is onze nieuwe coach met plezierige stem; ook langer naar te luisteren. Daarbij werkt Nienke snel en heeft ze oor voor kwaliteit.

Eric Jutten
CEO, The Simulation Crew

Nienke heeft de animatievideo die wij als Portretnet.NL voor de Eigen Kracht Centrale hebben gemaakt met recht een STEM gegeven! Ze wist als voice-over feilloos aan te sluiten bij onze doelgroep en bij de sfeer van de video, zelfs zonder deze al gezien te hebben. Nienke enkel en alleen neerzetten als voice-over is te beperkt, zij is een kunstenares met haar stembanden!

Rik Dalhuisen
Co-owner at Portretnet vof and Medical Media House
Op zoek naar de juiste voice-over? Vraag gratis een custom demo aan!DEMO AAVRAGEN