Antwoordapparaat inspreken

Voice-over & Stemacteur

Antwoordapparaat inspreken

Daar istie dan, je nieuwe antwoordapparaat. Je nieuwe IVR systeem (Interactive Voice Response). De techniek werkt, maar nu moet je je antwoordapparaat inspreken… Wie gaat dat doen? Die leuke spontane griet van financiën? Of wil je een professioneel systeem laten inspreken door een pro? De meldtekst is de eerste indruk die een klant krijgt van jouw organisatie. Welke indruk wil jij maken?

Hier de Webshop

Hier de link naar de webshop

DEMO AANVRAGENBekijk Portfolio
DEMO AANVRAGEN

Bekijk mijn complete portfolio!

Ik doe meer dan meldteksten voor Voice Response. vraag me voor je promo’s, e-learning, you-tube pushers en al het andere dat een stem nodig heeft!

 

Vraag gratis een custom demo aan!

Je kan alleen tekstbestanden uploaden. Wil je video of audio sturen? Gebruik dan WeTransfer (info@voiceovernienke.nl)
Bekijk Portfolio

Eerste indruk

Het is onderzocht dat een professioneel ingesproken antwoordapparaat er voor zorgt dat mensen een betere indruk krijgen van het bedrijf waarmee ze bellen. Als ze een antwoordapparaat krijgen is er natuurlijk al direct enige irritatie, want zeg nu eens eerlijk, je belt uiteindelijk om iemand aan de lijn te krijgen en als je een antwoordapparaat krijgt dan voel je je als klant toch een beetje achtergesteld. En als dat antwoordapparaat ook nog eens door een niet professionele stem is ingesproken dan is de kans groot dat je er toe neigt om gewoon op te hangen. Maar als je een stem hoort die professioneel overkomt dan denk je: dat is een professioneel bedrijf want die hebben hun antwoordapparaat door een pro laten inspreken. En voilá de eerste indruk van is direct positief (ondanks dat men niet eens live iemand aan de lijn krijgt)!

Bekijk PortfolioDEMO AANVRAGEN

Klik, download en klaar!

En hoe mooi is het dat je de meeste standaard meldteksten nu gewoon in deze shop kunt downloaden. Met een paar klikken en online betalen heb jij een tekst naar wens. Je zelf niet meer te prutsen met het schrijven van de teksten en ook niet met het inspreken van je antwoordapparaat.

Snel, scherp geprijsd en professioneel. Jouw antwoordapparaat levert fantastische meerwaarde voor jouw organisatie. Het zelf inspreken van een antwoordapparaat is dus verleden tijd geworden.

Download de benodigde mp3 bestanden, zet ze in je systeem en klaar!

Hier de Webshop

Hier de link naar de webshop