Als Voice-Over laat je anderen shinen!

Voice-over & Stemacteur

Zet met je stem de ander in de spotlight!

Als VoiceOver is het de bedoeling om anderen in de spotlights te zetten. Bij een goede explainer video wil je dat het duidelijk wordt, waarom de gemeente dit beleid uitrolt, of hoe dat medische apparaat eigenlijk werkt. Vaak is de hele productie al klaar, als aan het eind van het proces nog een passende stem gevonden moet worden! Mijn mooie taak is om het product te laten shinen!

De kers op de taart

Als VoiceOver is het de bedoeling om anderen in de spotlights te zetten. Bij commercials bijvoorbeeld wil je een product verkopen. Bij een goede explainer video wil je dat het duidelijk wordt, waarom de gemeente dit beleid uitrolt, of hoe dat medische apparaat eigenlijk werkt. En bij een mooie bedrijfsfilm, je raadt het al, wil je dat de mensen meer te weten komen over dit bedrijf.

Het is mijn taak als Voice-Over om anderen en hun producten te laten shinen

Vaak is de hele productie al klaar, als aan het eind van het proces nog een passende stem gevonden wordt. De stem is dan de kers op de taart om het geheel nog even wat meer glans en betekenis te geven.

Het is mijn taak als Voice-Over om anderen en hun producten te laten shinen. Om een bedrijf in de spotlight te zetten of er voor te zorgen dat door een e-learning nieuwe software beklijft.

DEMO AANVRAGEN

Feestje!

Wat een leukheid. In de rij bij de toiletten met Jacqueline Govaert en Maan en de krullenbol van Direct waar je tegen op botst op de trap. Leuk om een keer mee te maken, want ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb niet wekelijks zo’n feestje!

Dus voor één keer mocht ik zelf deelgenoot uitmaken van het ‘shinen’. Ik heb er van genoten.

Nu zet ik de pumps weer even in de kast en ga ik op deze druilerige dag nog even lekker mijn studio in om wat mooie promo’s te maken om een ander te laten shinen!

Ik shine even lekker mee!

Laatst echter had ik een klus, waarbij ik wèl het eindresultaat mocht bewonderen. En niet alleen een video zoals meestal, maar mèt Live show èn rode loper!

Onwerkelijk om jezelf vervolgens door de zaal te horen schallen

Voor de #EdisonPop 2020 heb ik de aankondigingen van de genomineerden ingesproken. Erg cool: 12 categorieën (Pop, Rock, Nederlandstalig…) en elk 3 genomineerden. Het inspreken ervan was al een feestje, maar nu was ik ook uitgenodigd om te komen op dit verder besloten Muziekfeestje!

Jurk gescoord, Make-up op, pumps uit de kast en samen met manlief op naar de rode loper. A la Songfestival kwamen we in een booth terecht (met tafel drank en mooie hostess) met allemaal andere creatieven die betrokken waren bij het tot stand komen van de avond.

En ja hoor, daar kwam Najib Amhali het podium op, om de eerste categorie aan te kondigen: Een soort van onwerkelijk om jezelf vervolgens door de zaal te horen schallen over dat publiek van BN-ers. (Normaal word ik niet zo warm of koud van status/ beroemdheden, maar dit was toch wel even leuk!) En het was ook niet 1 categorie hè, maar een stuk of 12, dus 12 x mijn eigen sound door de boxen!

Bekijk mijn complete portfolio!