Al onze medewerkers zijn in gesprek

Voice-over & Stemacteur

Al onze medewerkers zijn in gesprek

Je klant belt en hoort direct ‘juffrouw Jannie’ op zo’n telefoonbandje, die zegt “Al onze medewerkers zijn in gesprek”. Dat is jammer, want je wilt natuurlijk graag dat je klanten direct professioneel onthaalt worden. Het liefst door persoonlijk contact, maar als dat niet kan dan in elk geval door een professionele stem.

Een standaard meldtekst nodig? Kijk eens in mijn webshop!Naar de meldteksten Webshop!
DEMO AANVRAGENBekijk Portfolio
DEMO AANVRAGEN

Bekijk mijn complete portfolio!

Ik doe meer dan meldteksten voor Voice Response. vraag me voor je promo’s, e-learning, you-tube pushers en al het andere dat een stem nodig heeft!

 

Vraag gratis een custom demo aan!

Je kan alleen tekstbestanden uploaden. Wil je video of audio sturen? Gebruik dan WeTransfer (info@voiceovernienke.nl)
Bekijk Portfolio

Een goede stem

Als je een voicemail response systeem hebt en je wilt dat mensen niet afhaken door de kreet “Al onze medewerkers zijn in gesprek” zorg er dan voor dat je dit tenminste professioneel doet en dat het wachten sowieso ook niet te lang duurt. Wat helpt is aangeven hoeveel bellers er nog voor zitten. Over wachtmuziekjes zijn de meningen nogal verdeeld, maar over wat een goede stem is valt sneller consensus te bereiken. Al onze medewerkers zijn in gesprek moet betrokken, helder, warm en toch zakelijk worden ingesproken. En dat kan natuurlijk! Ik kan al deze boodschappen op maat voor je inspreken. Maar in de MP3 shop kan je de door jou gekozen teksten zo downloaden en in je systeem zetten.

Iedere automatische telefoonbeantwoorder met een telefoonbandje kan toch professioneel overkomen als je maar even de juist toon of voice kiest. Het is de toon die de muziek maakt immers. Een telefoonstem is niet zo maar even de stem van Truus, omdat ze zo gezellig kan kletsen. Kies voor een automatische telefoonbeantwoorder met professionele meldteksten om te voorkomen dat je klanten al afhaken voordat ze iemand live hebben kunnen spreken!

Bekijk PortfolioDEMO AANVRAGEN
Een standaard meldtekst nodig? Kijk eens in mijn webshop!Naar de meldteksten Webshop!