Stem van Pure Energie, Lexa, Edison Pop en Philadelphia!

Voice-over & Stemacteur

Wie is toch de stem van Pure Energie, Lexa, Edison Pop en Philadelphia?

Dat ben ik! Deze maand heb ik een aantal erg leuke stem klussen mogen doen. Lexa, Pure energie, Philadelphia en de Edison Pop Awards nominaties!

Ik zit in de nieuwe Lexa radio reclame campagne, opgenomen bij de superleuke studio Double-O in Haarlem. Daarna mocht ik naar Brussel voor opnames van de TV commercial van Philadelphia. van Philadelphia roomkaas lijk ik de vaste stem te worden, aangezien ik voor hun vorige uitingen ook de voice-over verzorgde.

Ik heb inmiddels een aantal meer mooie merken van mijn stem voorzien. En daar ben ik als professioneel voiceover erg blij mee!

Naast Lexa, Pure Energi, Philadelphia en Edison heb ik het laatste jaar ook samen gewerkt met Spotify, Hema, Rituals, Microsoft, Google, Monuta en een heleboel kleinere partijen! Zoooo leuk!

DEMO AANVRAGEN

Serieuze voice-over stem ziekenhuis

Ik ben ook trots op mijn meer serieuze klussen: Ik heb een groot aantal uitlegvideo’s gedaan voor  ziekenhuizen, waaronder deze.

Bekijk mijn complete portfolio!

Voice-over webcommercials Monuta

Voor Monuta deed ik de web commercials. Mijn vrienden herkennen mij dan eigenlijk niet in deze video en dat vind ik dan eigenlijk wel weer een compliment. Hier was het juist de bedoeling dat ik wat in mezelf mijmerde, en tegelijkertijd wel op de luisteraar gericht was.

Vraag gratis een custom demo aan!

Je kan alleen tekstbestanden uploaden. Wil je video of audio sturen? Gebruik dan WeTransfer (info@voiceovernienke.nl)

Stem en steun zorgprofessionals (VvAA)

Begin dit jaar heb ik mee gewerkt aan de lancering van VvAA, de stem en steun van zorgprofessionals. Ik verzorgde voor hen het soundlogo en de corporate video. Ik zit nu al hun social uitingen. Leuke samenwerking! Kijk hier bijvoorbeeld:

Fabletics Sportkleding

Een upcoming merk voor sportkleding, met de beste leggings ooit! Aldus de promo ;-). Voor hen ben ik de stem voor de TV en radiocommercial die nu net gelanceerd is! Ik ben heel benieuwd wat jullie daar van gaan vinden! Hier istie de Fabletics TV, Radio en Web commercial: